Hírek, aktualitások

kép

Szombaton (2011. december 17.) a DIABOLÓ Kehely

2012.12.14.

... tollaslabda verseny. (egyéni, A,B,C,D,E,F,G, U1 és U2 csoportok indulnak). Igény esetén az egyénik után Páros.

teljes cikk
kép

Szombaton (2011. december 3.) a DIABOLÓ Serleg

2011.12.01.

... tollaslabda verseny. ( B,C,D,E,F,G, U1 és U2 csoportok indulnak).

teljes cikk

Nyílt és Szabadidős versenyek

 

A Diaboló SE a Szabadidős Tollaslabda Szövetséggel közösen, minden hétvégén rendez legalább Nyílt és Szabadidős Tollaslabda Versenyt.

A versenyek célja játék és versenyzési lehetőség biztosítása mindenki számára, aki szeret tollaslabdázni. Ezért a nevezők létszámától függően több különböző játékerejű csoportot indítunk (7 felnőtt és 2 gyerek csoport).

A versenyzőbarát lebonyolítás miatt a versenyeket svájci rendszerben vagy körmérkőzéses rendszerben bonyolítjuk le. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki azonos számú mérkőzést játsszon, és senki ne eshessen ki 1-2 mérkőzés után, mint a hagyományos kieséses rendszerű versenyeken. További versenyzőbarát megoldás, hogy minél több ellenféllel lehessen egy-egy versenynapon játszani, így a megszokott három szettes mérkőzések helyett, egy szettes mérkőzéseket játszunk. Így lehetőség van egy-egy versenynap 6-10 ellenféllel játszani. (Hagyományos mérkőzéshossz esetén, sem energia, sem idő nincs ennyi ellenféllel megmérkőzni.)

A versenyeinken indulnak teljesen kezdők, szabadidős tollaslabdázók és igazolt versenyzők egyaránt. A versenyeink legidősebb résztvevője elmúlt 65 éves, a legfiatalabb 4 éves volt. A versenyeink lebonyolítása lehetővé teszi, hogy a versenyeken a kísérők, a családtagok is induljanak valamilyen kisebb játékerejű csoportban. (Nem ritka, hogy versenyeinken szülők és gyerekeik egy időben játszanak.)

 

Feliratkozás a versenyzők levelező listájára

diabolo@tollaslabda.hu